Αγαπητοί γονείς,

Η αξία της Αγγλικής γλώσσας σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι αδιαμφισβήτητη. Η πολύχρονη πείρα μας έχει δείξει πως οι μαθητές που προετοιμάζονται και δίνουν από νωρίς προφορικές και γραπτές εξετάσεις έχουν διαχρονικά περισσότερες επιτυχίες σε σύγκριση με μαθητές που δεν επιλέγουν να παρακαθήσουν σε εξετάσεις.

Το φροντιστήριο μας τολμά να προετοιμάσει τα μικρά παιδιά της α’ τάξης για τις Προφορικές Εξετάσεις του Trinity College London για να αποκτήσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στο επίπεδο της προφορικής έκφρασης. Άλλωστε η πρώτη επαφή των μαθητών με την αγγλική γλώσσα εστιάζεται στον προφορικό λόγο.

Οι υπόλοιποι μας μαθητές των υψηλοτέρων επιπέδων δίνουν τις γραπτές εξετάσεις  που ετοιμάζει το Trinity, αναπτύσσοντας περαιτέρω με αυτό τον τρόπο τις δεξιότητές τους στην έκθεση, γραμματική και λεξιλόγιο.

Σας προτρέπουμε να εγγράφετε τα παιδιά για εξετάσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο:

–  Μαθαίνουν να θέτουν βραχυπρόθεσμους στόχους

–  Μελετούν πιο ώριμα και σοβαρά

–  Προσέχουν περισσότερο στο μάθημα

–  Προετοιμάζονται καλύτερα, ουσιαστικά και ψυχολογικά, για τις εξετάσεις υψηλότερων επιπέδων (IGCSE, IELTS, TOEFL, κλπ).

Οι εξετάσεις είναι αποδεδειγμένα ένα ασφαλές μέσο και μια καλή εμπειρία που θα οδηγήσουν τα παιδιά σας σε μια  επιτυχημένη σχολική και μετέπειτα σταδιοδρομία.