Κανόνες Λειτουργίας Φροντιστηρίου

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ – ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στο GE-CENTRE σεβόμαστε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ του κάθε μαθητή και αναγνωρίζουμε τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ του. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον καθένα ξεχωριστά να αναπτύξει τα δικά του ταλέντα και ενδιαφέροντα ακόμα και μέσα από την ομαδική διδασκαλία. Για να το πετύχουμε αυτό, πραγματοποιούμε μια προσωπική συνέντευξη με κάθε νέο μαθητή που ενδιαφέρεται να εγγραφεί στο φροντιστήριο μας. Μέσα από την κουβέντα μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα θέματα που τον ενδιαφέρουν, τις μεθόδους μάθησης που απολαμβάνει περισσότερο, τις προσδοκίες του από εμάς.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται από την αρχή μια καλύτερη γνωριμία και πιο αποτελεσματική επικοινωνία, που δημιουργεί μια σχέση σεβασμού σε ένα περιβάλλον που προάγει τη μάθηση με τρόπο αποτελεσματικό για τον κάθε μαθητή.

ΦΟΙΤΗΣΗ

Οι μαθητές οφείλουν να καταφθάνουν έγκαιρα στο φροντιστήριο για να μην διακόπτουν τη ροή του μαθήματος. Κάθε μάθημα είναι σημαντικό, είτε γιατί σε αυτό διδάσκεται κάτι νέο, είτε γιατί γίνεται εμπέδωση, επανάληψη και ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών.

Προσπαθήστε να αποφεύγετε να κάνετε απουσίες για να μη δημιουργούνται κενά στην πρόοδό σας. Ένα σχολικό διαγώνισμα δεν πρέπει να διαταράσσει τη συνηθισμένη ρουτίνα της μέρας σας. Με λίγο διάβασμα και αρκετή συγκέντρωση, μπορείτε να πετύχετε ψηλές επιδόσεις στα διαγωνίσματα, χωρίς να χάνετε τα απογευματινά σας μαθήματα, τα χόμπι σας, την ξεκούραση και τον ύπνο σας!

Σε περίπτωση που χρειαστεί να απουσιάζετε, φροντίστε να ενημερωθείτε για το μάθημα που έχετε χάσει και για την κατ’ οίκον εργασία που πρέπει να κάνετε. Έτσι ελαχιστοποιείτε τις αρνητικές επιπτώσεις από την απουσία σας. Φροντίστε να επικοινωνείτε έγκαιρα με τη διεύθυνση με τους παρακάτω τρόπους.

Facebook: G.E. Centre

Email: info@ge-centre.com

Τηλ: 24636280

 

ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Τα διαγωνίσματα δεν είναι παρά μόνο μικρές δοκιμασίες που δεν πρέπει να αναστατώνουν την καθημερινότητα σας. Στo GE-CENTRE σας βοηθούμε να ανεβάσετε την επίδοση σας με ένα ιδιαίτερο μάθημα πριν από κάθε διαγώνισμα στο σχολείο. Ο καθηγητής θα λύσει τις απορίες σας, θα επικεντρωθεί στα κύρια σημεία του εξεταζόμενου κεφαλαίου και θα επισημάνει πιθανές παγίδες.

Η προσωπική προσέγγιση θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε ψηλότερες βαθμολογίες στο διαγώνισμα.

ΠΡΟΣΦΕΡONΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ – ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Η μάθηση στο GE-CENTRE είναι μια διαρκής διαδικασία όπου οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητες και την κριτική τους σκέψη συνεχώς, όχι μόνο στην τάξη!

Αγγίζουμε θέματα από την καθημερινότητα: τις τέχνες, τις επιστήμες, τον κόσμο μας, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα ως μέσο εξερεύνησης και ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να ερευνούν τον κόσμο γύρω τους, να επιβεβαιώνουν ή να αμφισβητούν όποια γνώση τους προσφέρεται.

 

FACEBOOK

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και το διαδίκτυο στο έπακρο ως εκπαιδευτικά εργαλεία. Μέσω του Facebook, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους μαθητές και τους γονείς και εκτός της τάξης με συχνές αναρτήσεις εκπαιδευτικού υλικού, που βοηθά τους μαθητές να εξασκούν τη γλώσσα με ευχάριστο τρόπο.

 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Σεβόμαστε την επιθυμία των οικογενειών να προσφέρουν στα παιδιά τους όλα τα γνωστικά εφόδια για μια πιο ποιοτική μελλοντική σταδιοδρομία. Γι’ αυτό προσφέρουμε πολύ ψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε λογικές τιμές. Προσφέρονται ειδικές τιμές για αδέλφια ενώ οι μαθητές που παρακολουθούν περισσότερο από ένα μαθήμα πληρώνουν μισά δίδακτρα για το 2ο και 3ο μάθημα. Τα δίδακτρα πληρώνονται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα και εκδίδεται νόμιμη απόδειξη είσπραξης.

Ενημερωθείτε για τα δίδακτρα μας στις περιγραφές των μαθημάτων.

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι μαθητές μας προετοιμάζονται για διεθνείς εξετάσεις από μικρές ηλικίες. Αν και οι εξετάσεις δεν είναι υποχρεωτικές, εντούτοις η εμπειρία μας έχει δείξει πως οι μαθητές που προετοιμάζονται και δίνουν από νωρίς εξετάσεις έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες σε μετέπειτα εξετάσεις.

 

Σας προτρέπουμε να εγγράφετε τα παιδιά για εξετάσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο:

  • Μαθαίνουν να θέτουν βραχυπρόθεσμους στόχους
  • Προσέχουν στο μάθημα και μελετούν πιο ώριμα και σοβαρά, γνωρίζοντας ότι θα εξεταστούν στην ύλη όλης της χρονιάς
  • Συνηθίζουν τις εξετάσεις και αποκτούν εμπειρία και αυτοπεποίθηση
  • Προετοιμάζονται καλύτερα, ουσιαστικά και ψυχολογικά, για εξετάσεις υψηλότερων επιπέδων (IGCSE, IELTS, TOEFL, κλπ)

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και προσφέρουμε εξατομικευμένη προσέγγιση στον κάθε μαθητή για να ανακαλύψει και να αναπτύξει τα δικά του χαρίσματα. Ο σεβασμός προς μαθητές, καθηγητές και οδηγούς του φροντιστηρίου αποτελούν βασικό κανόνα λειτουργίας του φροντιστηρίου. Συνεπώς οποιαδήποτε συμπεριφορά περιέχει ασέβεια ή bullying προς οποιοδήποτε, μικρό ή μεγάλο αντιμετωπίζεται άμεσα και δραστικά.
Κάνουμε ιδιαίτερη προσπάθεια να διατηρούμε τις εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου και τα λεωφορεία μας καθαρά και καινούργια, έτσι που οι μαθητές και το προσωπικό να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία στους χώρους μας. Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική και χρειάζεται τη συμβολή όλων μας.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Τα λεωφορεία μας είναι καινούργια, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και περνούν από ελέγχους ασφάλειας πολύ συχνά. Είναι στελεχωμένα από έμπειρες, επαγγελματίες οδηγούς που μεταφέρουν τους μαθητές με ασφάλεια από και προς το φροντιστήριο.

Τα δρομολόγια διαμορφώνονται με τρόπο που ο χρόνος μεταφοράς των μαθητών να είναι μικρός.

Παρακαλούμε τους μαθητές να περιμένουν το λεωφορείο έτοιμοι στην πόρτα τους στο χρόνο που τους έχει καθοριστεί, για να μην δημιουργούνται περιττές καθυστερήσεις. Σε περίπτωση που ο μαθητής θα απουσιάζει ή θα έρθει με άλλο μέσο στο φροντιστήριο, παρακαλούμε να ενημερώνεται τηλεφωνικώς η διεύθυνση για μην τον περιμένει το λεωφορείο.

Στο λεωφορείο οι μαθητές πρέπει να παραμένουν καθισμένοι στις θέσεις τους και να μιλούν ήρεμα. Απαγορεύεται να κινούνται, να τρώνε ή να πίνουν, να φωνάζουν, καθώς και να βγάζουν τα χέρια τους έξω από το παράθυρο.